U zit in de financiële problemen of dreigt hier binnenkort in terecht te komen. Waarschijnlijk wordt het voor u steeds moeilijker om het overzicht te bewaren of u bent het al kwijtgeraakt. Wij bieden een oplossing voor de overvolle brievenbus, stapels rekeningen en eventuele aanmaningen. Wellicht is de tijd rijp om het beheer van uw budget en eventuele schulden uit te besteden. Wij kunnen er voor zorgen dat alles weer netjes en op tijd betaald wordt en uw financiële situatie weer op orde komt.

Diensten Allerleij Budget

Er zijn inmiddels veel verschillende mogelijkheden om geholpen te worden bij financiële problemen. Voorbeelden zijn bewindvoering, curatele, schuldhulpverlening, schuldsanering, budgetbeheer en budgetcoaching.
Allerleij Budget richt zich op bewindvoering en budgetbeheer – hulp bij schulden. Er is een wezenlijk verschil tussen verschillende trajecten. Onder de knoppen bewindvoering en budgetbeheer vind u meer informatie over deze diensten.

Persoonlijke aandacht

Allerleij Budget is opgericht om mensen te helpen bij het inzichtelijk maken van de financiële administratie en te zorgen voor rust en stabiliteit. Er wordt gekeken welke dienst het beste bij u past.
Allerleij Budget onderscheid zich door de maatschappelijke achtergrond op het gebied van bewindvoering en budgetbeheer. Door deze achtergrond beschikt Allerleij Budget over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om kwaliteit te bieden die u behoort te krijgen. Meer over die achtergrond vind u onder de knop ‘over ons’.
Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, bieden transparantie en bereikbaarheid, en we streven altijd naar het hoogst haalbare doel.

Werkgebied Gelderland (Arnhem – Nijmegen)

Allerleij Budget is gevestigd in Angeren (Lingewaard), centraal gelegen in het knooppunt Arnhem – Nijmegen (Gelderland). Wij werken niet alleen voor cliënten uit de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Uiteraard zijn cliënten uit heel Nederland van harte welkom! Meer informatie vindt u onder de knop ‘contact’.

Tijdelijk doorbelasten bankkosten

Via de brancheverenigingen BPBI en NPBP vernam de expertgroep Curatele Bewind en Mentorschap (CBM) dat alle grote banken professionele bewindvoerders belasten voor het aanhouden van bankrekeningen voor hun cliënten. De extra kosten kunnen oplopen tot € 12,- per rekening. Deze kosten komen bovenop de kosten voor het pakket dat bij bewindvoerders als professionele organisaties in rekening wordt gebracht. De brancheverenigingen vroegen de expertgroep CBM of bewindvoerders de extra bankkosten per rekening mogen doorbelasten aan hun cliënten.
Volgens de expertgroep hebben de bewindvoerders geen keuze en geen mogelijkheid deze extra kosten te vermijden. Daarnaast is met deze verhoging geen rekening gehouden in de regeling beloning die door de minister is vastgesteld. Daarom heeft de expertgroep als tijdelijke maatregel goedgekeurd dat vanaf 2020 per rechthebbende per jaar (dus niet per bankrekening) € 6,- in rekening gebracht mag worden. Dit bedrag is exclusief btw. Bewindvoerders moeten deze verhoging vermelden in de rekening en verantwoording onder de post “bankkosten” en in een bijlage goed specificeren. Deze tijdelijke regeling houdt op zodra een wijziging van de regeling beloning in werking treedt. Voor verdere vragen, kunt u contact opnemen met uw toezichthoudende rechtbank.
NB: De wijziging van beloningsbedragen door periodieke indexatie van de regeling beloning valt niet onder bovenstaande wijziging van de regeling beloning. Bron https://www.rechtspraak.nl/