Welkom bij Allerleij Budget

Bewindvoering, budgetbeheer & hulp bij schulden. Het kan gebeuren dat het (niet meer) lukt om zelf uw financiën te beheren. Wellicht wordt het voor u steeds moeilijker om het overzicht te bewaren of u bent het al kwijtgeraakt. Wij kunnen u hierbij helpen als bewindvoerder of budgetbeheerder. Samen zorgen we er voor dat de administratie op orde blijft of komt. Wij nemen o.a. uw post in behandeling, u krijgt digitaal inzage van de mutaties en u kunt uw vragen bij ons kwijt. Kunnen wij iets voor u of één van uw naasten betekenen dan horen wij het graag. Samen bespreken we de mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in de gemeente Lingewaard, maar helpen ook veel mensen uit de omgeving Arnhem en Nijmegen.

Nieuws

                                                     

 

 

Convenant Arnhem

Sinds april 2020 werkt Allerleij Budget samen met de gemeente Arnhem middels het ‘Samen Sterker’ Convenant. Dit is een samenwerking tussen de gemeente en beschermingsbewindvoerders met als doel de inwoner van Arnhem te ondersteunen. Het doel is passende financiële zorg voor de inwoners van de stad Arnhem, door betrouwbare aanbieders. Samen kom je verder!

Convenant Arnhem

Tarieven 2023

Aan bewindvoering zijn kosten verbonden, deze tarieven zijn sinds 1 januari 2022 vastgesteld door de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Voor het jaar 2023 heeft de minister besloten dat de tarieven hetzelfde blijven. Meer over de tarieven van 2022 zie

https://www.nbbi.eu/tarieven-bewindvoering-2022/

Bankkosten

Via de brancheverenigingen BPBI en NPBP vernam de expertgroep Curatele Bewind en Mentorschap (CBM) dat alle grote banken professionele bewindvoerders belasten voor het aanhouden van bankrekeningen voor hun cliënten. De extra kosten kunnen oplopen tot € 12,- per rekening. Deze kosten komen bovenop de kosten voor het pakket dat bij bewindvoerders als professionele organisaties in rekening wordt gebracht. De brancheverenigingen vroegen de expertgroep CBM of bewindvoerders de extra bankkosten per rekening mogen doorbelasten aan hun cliënten.